Min Häst

tisdag 21 februari 2012

Jippiiii!

Jag är så lycklig. Bilen är färdig och blivit hämtad. Det är så härligt att kunna ta mig vart jag vill när jag vill. Min kära väninna Charlotte körde mig till Hörby. Tusen tack, vännen. Är så tacksam.
Har varit på City Gross och handlat och även hämtat Stina hos hennes kompis i Sätofta.

Nu verkar det som om Hugo har gjort alla delar i utredningen. Sista besöket hos läkaren behövs nog inte göras då han träffade överläkaren där i augusti förra året. Hon var/är tack och lov specialist på autismspektrumet.
Alltså det som ska göras nu är att psykologerna ska sitta ner och sammanställa allt de har gjort med Hugo och pratat med oss och skolbesök..
Psykologen sa att svaret ska vi nog kunna få om ca 1 ½ månad. Om de inte ändrar sig angående läkareträffen. Hoppas hoppas.

Jag har gått och funderat på: Hur vet man när det är dags att kräva en elevassistent till Hugo!? Han vill ju själv redan nu ha någon som kan stå vid honom och hjälpa honom med t.ex. matten. Fröken bekräftade vid mötet att han nog ville ha det men hon har ju ingen möjlighet till det så det kan han inte ha det. Men hon sa att det bara hängde på att han hade dåligt självförtroende angående matten.
Rektorn sa att forskningen säger att alla barn mår bra av att vara i klassrummet alltid, även om man blir störd av de andra. Man kan ju ta in information både medvetet och omedvetet från när de andra frågar fröken om något eller pratar med varandra. Hmmm, vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. Var själv rätt lättstörd i klassrummet och inte tusen lärde jag mig mer av det.

Vad säger ni därute i cybervärlden??? Vad tror ni?

Nu får det räcka för idag. Är trött och har super ont i höfter och ben. :(

Ha en mysig kväll.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar